Sunday, April 02, 2006

(^___^ #)

Sziasztok!

Rohanok, csak annyi, hogy mar megint atvertek bolondok napja alkalmabol es a legutobbi kiiras szerint aprilis 17.etol lesz internet/// kieges.

Na jo, csak vicceltem, hogy ennyi, mar regen nem irtam, szoval eppen itt az ideje. Sokminden van, nem is tudom, mivel kezdjem. Erzelmi viharok felszalloagban, otthonrol, itthonrol, mindenhonnan. Szerintem meg az urbol is zudul rank az erzelmi szemet, de mindegy. A legemlitesremeltobb dolog megis a Sakura es a Hanami/ mondjuk meg egy normalis Hanami-n nem voltam, de ami kesik nem mulik. Hanami=uljunk le egy helyre es pokrocra vagy akarmire a cseresznyefak ala es nezzuk a viragokat, kozben egyunk igyunk, beszelgessunk es legyunk a jo levegon egy remek parkban, ahol az emberek szazaval csinaljak ugyanezt. erdekes, es eszmeletlen. Megis kicsit leranto, amikor latom, hogy a ketezer eves neni es bacsi kezenfogva vegigcsoszognak fel ora alatt egy husz meteres jardan, a legszelesebb mosollyal az arcukon, valoszinuleg tudva, hogy talan ez az utolso hanami az eletukben. Meghato. A tekintetukben azt latod, mint a harom eves kisgyerekekeben, amulat, csodalat, orom, beke. Kiegtem. De van bennuk persze valami meltosagteljes magatartas az elmulas fele, ami hatborzongato, a hanami mindig jelzi az ido mulasat, ami egyfelol teher az elmenek, masfelol egy biztos pont, egy utiterv, ami megnyugvassal tolti el az embert. erdekes ez, ambivalens 2 da max.

Jon a tavasz, aminek egyfelol vegtelenul orulunk, mert ilyen gyonyoru tavaszom meg az eletben nem volt, viszont a tavasz kozeledtevel rajottunk, hogy tulvagyunk a felidon ezzel a mesevilaggal, szoval innentol kezdve durva megy a visszaszamlalas, aminek a vegen visszajovunk a foldre... ehh. Mindenesetre azt tudjuk, hogy remek lesz ez meg innentol kezdve is, sot csak jobb, minden megujul, kivirul, egyre kevesebb ruha meg minden... ha ha! a napok viszont extra sebesseggel porognek. nem vicc. fuj.

na most nem toltok kepeket, majd legkozelebb, durva kepeim vannak a sakura-rol.

peace

0 Comments:

Post a Comment

<< Home