Friday, May 19, 2006

Na

Ma vegre beszelek anyuval. Mar eleg regen nem beszeltunk sajnos, eselyem nem volt telefonalni. DE MA! hahah! a technika vegre lehetove teszi a temat!

Nem tudom tudjatok e de japanban jelenleg az esos evszak kozelit erosen, megallithatatlanul. Az egesz ocean elparolog es a fejunkre hull!

MON SZUN! Eleg agro. 10 napja esik. mondjuk ma reggel valami fonnyadt napfeny atszurodott! es eleg fonnyadtan, de meg mindig sutoget. DE rajottem, hogy jobb is, ha a nap nem bujik elo, mert AZ A HALAL! most pl azert nyomulok hogy tunjon el mert olyan parassa teszi a helyet, hogy nem lehet letezni. Meleg van, izzadsz es esik rad az eso. Ez vicces ugy erzem magam mint egy hulye filmben a fohos, aki megy megy megallithatatlanul mindig mindenhova a filmben mondjuk vietnamban es izzad, es csak egy atletaban van es akkor is izzad es folyamatosan esik a huje kalapjara az eso de nem erdekli mert mit is csinalhatna! ugyhogy CSAK IZZAD! kemeny. ez az egesz junius kozepeig tart. Persze azert nem egy esoerdot kell elkepzelni, de mondjujk ugy hogy allok Nishi Chibaban a vasutallomason, es normalis esetben szemmel latheto Chiba varosa, merthat 2 percre van. NA most nem latsz semmit a paratol. mint mondjuk a magyar november eleji kodok. csak nem kapsz levegot es erzed a borodon, hogy nehez a levego, hogy RAJTAD van teljesen es nem siklasz a legterben, a tested rendesen hasitja a levegot mintha valami fatyol lenne vagy en nem is tudom. Kicsit megvisz.

De erdekes. ha ha

pisz

0 Comments:

Post a Comment

<< Home